Reviews

Emma van Veldhuizen

Laura is een super enthousiaste dame en ziet overal mooie kansen voor leuke foto's. Tijdens onze fotoshoot was ze erg gemotiveerd en dat heeft super mooie foto's opgeleverd! Ze weet wat het mooiste beeld geeft en geeft hier fijne aanwijzingen voor. Het contact verliep ook fijn, snel en vriendelijk. Kortom, super fijn om mee samen te werken en 100% aan te raden voor een fotoshoot.

Kimberley Roerade

Laura heeft onze bruiloft gefotografeerd op 7 juni 2019, en wij zijn super tevreden. Het contact met Laura liep vanaf het eerste moment super prettig. Laura heeft heel fijn de leiding genomen tijdens de fotoshoot, aangezien wij geen idee hadden wat wij moesten doen. Daarnaast voelde wij ons helemaal op ons gemak tijdens de shoot. Tijdens de rest van de dag hadden wij bijna niet door dat Laura rondliep om de foto's te maken, en ik denk dat dit ook essentieel is. Hierdoor ga je niet geforceerd zitten of kijken. Het eindresultaat is echt zo onwijs mooi geworden. De foto's zijn echt prachtig en wij zijn er dan ook zo onwijs blij mee. Ik kan Laura echt aanbevelen bij iedereen! Je zult echt geen seconde spijt hebben. Lieve Laura, dank je wel voor de prachtige foto's en jouw fijne energie. Jouw passie voor fotografie is echt te zien in niet alleen het eindresultaat maar ook tijdens de shoot!

Esmee Blankestijn

Ik heb meerdere fotoshoots bij Laura gehad. Laura is geduldig, perfectionistisch en denkt fijn met je mee. Ze geeft je aanwijzingen, indien nodig, is rustig en geeft je een fijn gevoel tijdens de shoot. Naderhand ontvang je de foto’s snel en bewerkt ze ze fantastisch na. Zeer zeker een aanrader!

Rosalinde Boomgaard

Leuke spontane fotografe. Heeft hele leuke ideeën en denkt met je mee. Maakt echt onwijs gave en vooral super mooie foto's die absoluut gezien mogen worden!!! Erg gezellig tijdens de shoot en er wordt ook veel gelachen. Wil je een leuke en ontspannen fotoshoot met een prachtig resultaat dan raad ik Laura zeker aan!

Angela Altena

Guapo en ik hebben nu 5 keer voor de lens van Laura gestaan (2x privé, 3x met een groep)! Laura maakt erg mooie foto’s, denkt goed mee tijdens de shoot, staat open om dingen te proberen en heeft erg veel geduld (dat was soms nodig bij ons haha). Waar Laura zich ook vooral in onderscheidt is een eigenschap die je nier per se voor een fotograaf zou verwachten. Ze is namelijk erg zorgzaam! Ze denkt altijd aan het welzijn van jou en je paard en wil met alles helpen. Laura’s stijl zou ik omschrijven als romantisch. Ze heeft oog voor detail en weet hoe ze een extra sfeerdimensie kan creëren in haar nabewerking. Kortom: Wil je een fotoshoot met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en een super gezellige/ontspannen sfeer? Kies dan voor Laura Oonk Fotografie! 😁📸

Sissy Keuver

Love shoot. Laura denkt van te voren na waar de shoot zal plaatsvinden en denkt van te voren ook na over licht in val en wat ze wil bereiken met de foto's. Zonsondergang was bij ons de uitdaging. Maar is goed gelukt. Hebben hele mooie foto's gekregen.

Zoë Blankenstein

Ik heb al meerdere shoots bij Laura gedaan en elke keer is het weer super om met haar samen te werken. Behalve dat ze natuurlijk super talentvol is weet ze mij altijd op m’n gemak te stellen en dankzij haar aanwijzingen staan we altijd op ons mooist op de foto’s. Daarbij is ze heel geduldig en weet altijd het perfecte plaatje te creëren. Laura denkt ook nog eens super mee met de ideeën die ik heb en staat altijd open om nieuwe dingen te proberen. Echt een aanrader voor iedereen!

Wendy Nowosielski

Super leuke bruiloft shoot/ after wedding shoot gedaan met Laura. wat een enthousiaste meid die op een ongedwongen manier geweldig mooie foto's heeft gemaakt. Wij zijn zeer tevreden over Laura en het resultaat!

Marleen Sindram

Na een fijne loveshoot met Laura in 2019, was ze in 2020 bij onze bruiloft aanwezig. Ze neemt haar tijd voor de foto’s en houdt alles scherp in de gaten. Ze laat je op je gemak voelen, maakt een grapje en zorgt voor hele spontane foto’s. We zijn erg blij met haar manier van aanpak. En ik denk dat het grooste compliment van onze gasten komt. Zij gaven aan dat het fijn was dat er een fotograaf was die niet zo aanwezig was. Laura blijft op de achtergrond en staat niet overal tussen, maar pakt wel de juiste foto’s op het perfecte moment. We raden haar zeker aan!

Yvonne Nieuw

Laura maakt supermooie foto's waarvan ik er al 3 uitvergroot aan de muur heb hangen, daarnaast maakt ze het vooral niet ingewikkeld maar juist heel natuurlijk zodat het "poseren" ook geen ding word. En dat ze ook nog vlot de foto's heeft gemaild maakt dat ik haar de volgende keer weer zou bellen voor een shoot! Een dikke 5 sterren!

Copyright © All rights reserved


Credits